OV-groep-acht-op-kamp.reismee.nl

De weddenschap

Eindelijk, Marc O Polo is aangekomen in Amerika. Mét een heleboel visa! Dankzij onze dappere wereldreizigers, die zoveel visa hebben verzameld tijdens hun reis rond de wereld.

Ja hoor, daar zat dat louche figuur en ook nog eens aan de drank. Dan moet het toch wel lukken om zijn schip terug te krijgen. Het roer en de sleutelbos zien we al liggen!

Marc O Polo gaat de confrontatie aan. Weddenschap is weddenschap! Het valt niet mee, want de dronkaard vertrouwt het niet, maar wederom springen de onverschrokken wereldreizigers bij. Zij weten alle landen te noemen waar ze geweest zijn met de ontdekkingsreiziger. En dan zit er niets anders op: het schip is weer in eigendom van Marc O Polo! Hoezee!

Later op de avond wordt het nog even spannend. Marc O Polo komt na de bonteavond nog even aanvaren. Hij wil de persoon met de meeste visa en die dus de grootste bijdrage heeft geleverd persoonlijk belonen. Twee reizigers blijken beide 18 visa hebben verzameld: Alyssa en Ralph. Na delaatste opdracht (zoveel mogelijk staten van Amerika noemen) blijkt Ralph de overwinnaar te zijn. Vol trots vertelt Marc O Polo wat zijn beloning is: Ralph hoeft niet meer naar school, maar mag in plaats daarvan met Marc mee op wereldreis. Tenslotte leer je van zo'n reis meer dan op school!

Helaas ziet Ralph dat toch niet zo zitten. Vriendelijk geeft hij aan toch liever zijn opleiding af te willen maken. Marc O Polo is teleurgesteld, maar snapt het wel. Als blijk van waardering geeft hij Ralph een kleine wereldbol mee voor als hij later toch nog de wereld over wil reizen en een zaklamp om hem bij te schijnen als het donker is.

En daarmee eindigt niet alleen hetavontuur van Marc O Polo en onze wereldreizigers, maar ookaan het kamp is een einde gekomen. Morgen inpakken, opruimen en in de bus naar huis!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!